Robert Gustafsson – Dialekter

Robert Gustafsson är en av våra mest folkkära komiker i Sverige. Det är något vi alla är överens om. Även vi vill hylla Robert Gustafsson och därför har vi på denna hyllningssida samlat det roligaste och bästa från Robert Gustafsson. Vi vill ge tillbaka något för alla skratt han bjudit oss och svenska befolkningen på genom åren. Han är dessutom inte bara en komiker utan faktiskt också en mycket uppskattad och duktig skådespelare som medverkat i både filmer och serier.

Robert Gustafsson – Kung på dialekter

Hur många dialekter finns det egentligen i Sverige? Det är en fråga som är mycket svar att svara på och det finns inget enhälligt svar. Det vi vet är att många dialekter, i en komisk kontext, kan framkalla humor och skratt i alla fall hos många människor. Att imitera olika dialekter är svårt för dom flesta och kanske kan man imitera en och annan. Väldigt få personer klarar av att imitera flera olika dialekter. Men för vår allas dialekt-kung är detta inget problem. Robert Gustafsson är troligtvis Sveriges bästa dialekt-imitatör. Det har Robert visat på prov på gång efter gång genom åren. Han lyckas också addera humor i sina imitationer vilket gör det hela oerhört roligt.

Vill du också få dig ett extra skratt? Då vill vi tipsa faktiskt dig om att ta del av videon från Youtube där Robert Gustafsson testar dialekter på ett väldigt underhållande sätt.

Priser och utmärkelser

För det första är det verkligen inte bara vi som beundrar komikern. Han har tagit emot många priser och utmärkelser genom åren. Dessutom 2006 utsågs han av svenska folket till världens roligaste man. Det är en titel man verkligen inte skojar bort. Å andra sidan om det skulle funnits ett pris för bästa dialekt-imitatör kan man verkligen tänka sig att Robert hade haft en mycket god chans att ta hem även det priset.

Lämna en kommentar