Robert Gustafsson om Palme

Det är många som har teorier och åsikter om Palmemordet. Det är inte så konstigt att detta har blivit ett väldigt laddad ämne då Palme faktiskt var Sveriges stadsminister när mordet skedde. 1986 sköts Palme till döds och än idag är frågan om vem som begick det hemska brottet obesvarad. Många har sina egna svar och teorier men i själva verket är brottet rent juridiskt inte löst mig veterligen. Om du är intresserad av att veta mer om Palmemordet finns det flera sidor som lagt upp mycket matnyttig information.

Robert Gustafsson är en av många offentliga personer som pratat om Palmemordet i offentligheten. Precis som så många andra konstaterar även Robert att det är väldigt mycket som är konstigt den där natten då Palme sköts ihjäl. Varför har Robert Gustafssons röst blivit hörd i denna fråga? Jo, faktiskt samma kväll som Palme blev mördad var Robert i samma biosalong som paret Palme. Dessutom upptäckte Robert att fanns mystiska män med walkie-talkies utanför biografen.

Robert Gustafssons egna ord

Är du precis som vi och många andra nyfikna på vad mer Robert Gustafsson har att säga i frågan? P4 Skaraborg har pratat med Robert om händelsen och detta du kan ta del av på Sveriges Radio. Lyssna när Robert ger sina egna ord om detta. Händelsen har faktiskt skakat ett helt land och många känner en stor sorg efter den hemska händelsen.

Netflix-serie

Sanningen är att det finns ytterligare en koppling mellan Robert Gustafsson och Palme. Robert spelar nämligen en av rollerna i Netflix serien ”Den osannolike mördaren”. ”Skandiamannen”, Stig Engström är en av dom utpekade gärningsmannen i fallet. Det är just denne som Robert Gustafsson ska skådespela. Intressant att se hur han axlar rollen. Å andra sidan kommer han säkert lösa det galant med tanke på vilket geni har faktiskt är.

Vill du också se trailern så titta på Youtube videon här nedan.

Lämna en kommentar