Robert Gustafsson håller låda

Helt ärligt, hur många gånger har man inte suttit hemma framför tv:n och vikt sig dubbel av skratt när man tittat på Robert Gustafsson? I själva verket är det inte så konstigt då han troligtvis är Sveriges bästa komiker. Å andra sidan är det såklart subjektivt men många är i alla fall överens om att Robert faktiskt är den bästa. Hur som helst, när Robert Gustafsson håller låda är det faktiskt svårt att hålla sig för skratt.

Robert Gustafsson Challenge

På Robert Gustafssons egna Youtube kanal du kolla på många videos som helt ärligt får en att börja asgarva. Vi vill bjuda dig på en utmaning. Försök att titta på videon nedan utan att skratta. Det är hur svårt som helst. Tävla gärna mot en kompis och se vem som kan hålla sig längst från att inte skratta. Filmen är inte superny men den har ändå åldrats mycket bra och framkallar lika mycket skratt idag som den gjorde då.

Robert Gustafsson på 65 minuter

När vi ändå har dig på tråden vill vi framförallt passa på att rekommendera föreställningen ”Robert Gustafsson håller låda”. En helt fantastisk föreställning där Robert på 65 minuter bjuder på otroligt mycket skratt och skoj. Fastän det absolut roligaste är nog faktiskt att se honom live men av olika anledningar kan det vara svårt för en del att få till. Glädjande nog finns faktiskt föreställningen på TV4 och CMORE. Skapar du konto där är det bara att lassa på med popcornen, slå dig ner skönt i tv-soffan och njuta av en av våra mest folkkära komiker hålla sitt föredrag om livet och karriären.

Vi hoppas att ni ändå gillar vårt innehåll lika mycket som Robert Gustafsson är rolig. Har du som läsare tips på roliga klipp med Robert Gustafsson får ni faktiskt gärna höra av er till oss. Alla tips välkomnas med öppna armar och tillsammans vill vi sprida glädje och skratt.

Lämna en kommentar